Velkommen til Folkets Hus Jømnvang

Folkets Hus Jømnvang

Folkets Hus Jømnvang er et forsamlingshus på Jømna i Elverum, omlag 12 km sør for Elverum sentrum. Huset ble bygget i 1914, og består av:

– Stor festsal
– Scene
– Anretningskjøkken

Huset er velegnet til møter, fester (som bryllup, jubileum, konfirmasjoner etc), konserter, basarer, auksjoner, messer m.m.

Jømnvang kan leies til private og offentlige arrangementer hele året. Huset er fullt utstyrt med stoler, bord, tallerkner, bestikk, lysestaker, vaser o.l. Festsalen egner seg for middagsselskap fra ca 25 til ca 90 personer.

Ved konserter har huset en kapasitet på inntil 200 personer (uten bord). På arrangementer som juletrefester har lokalet hatt sitteplass til 130 personer (med bordplass til alle).

Bilde fra konsertUtstyr og øvrige fasiliteter
Kjøkkenet er utstyrt med glass, kopper, skåler, tallerkner, bestikk etc. På kjøkkenet er det også kjøleskap, mindre fryseboks og et romslig brusskap til leietagers benyttelse. Kjøkkenet har også pølsekoker, komfyr, kaffetraktere og industrioppvaskmaskin (2 minutters hurtigvask).

På scenen er det sceneteppe som bestyres manuelt. Scenekulissene er malt av den kjente maleren Per Lasson Krogh (sønn av Oda og Christian Krogh), og er av kulturhistorisk interesse for såvel brukerne av huset som av vernemyndighetene. Det er ikke lydanlegg i form av stereoanlegg eller lignende i huset, så dette må leietagere i såfall ta med seg selv. Enkel mikrofon med høyttaler finnes til utlån.

Det er TV med VHS-spiller og barnefilmer tilgjengelig i huset (kan f.eks. benyttes under familieselskaper der de yngste ikke syns det er spennende å sitte ved bordet like lenge som de voksne).

Toaletter er i underetasjen. Huset er bygget etter byggestandard i 1914, og er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Det finnes snacksautomat med sjokolade o.l. som kan benyttes av leietagere i forbindelse med møter o.l. Brusautomat vil også komme på plass snarlig.

Grupperom og kontor i andre etasje («bak galleriet») er ikke til leietagers disposisjon.

Leietager disponerer parkeringsplasser og øvrige utearealer på forsiden og baksiden av huset.

Huset er tilgjengelig for utleie i alle årstider. Se i margen til høyre for kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon:

Kontaktpersoner:
Terje Lund
Mobil nr:917 46 736
E-post: terlun@online.no
eller
Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Mobil nr: 404 66 384
E-post: bjrl@bolignorge.not

Adresse:
Folkets Hus Jømvang
2416 Jømna

 

Leiepriser og annet praktisk
Jømnvang har et sett med priser for private arrangementer, og et annet sett med priser for offentlige arrangementer og kommersielle arrangementer.

Leiepriser for private arrangementer (f.eks. minnesamvær, foreningsmøter, kurs i regi av ideelle formål, konfirmasjoner, jubileumsfester, barnedåp, bryllupsfeiring o.l.) Dagtid søn – fre: 600 kr
Kveld søn – tors: 800 kr
Kveld fredag: 1100 kr
Hele lørdagen: 1500 kr
Leietagere må selv rydde og vaske lokalene etter bruk. Dersom mulig vil lokalene være tilgjengelige for pynting o.l. kvelden før, og for rydding dagen etter – uten ekstra kostnad.
Leiepriser for offentlige arrangementer (f.eks. konserter, offentlige fester, auksjoner, basarer, møter i regi av offentlig myndighet o.l.) Dagtid søn – fre: 800 kr
Kveld søn – tors: 1000 kr
Kveld fredag: 1500 kr
Hele lørdagen: 2500 kr
Leietagere må selv rydde og vaske lokalene etter bruk. Dersom mulig vil lokalene være tilgjengelige for pynting o.l. kvelden før, og for rydding dagen etter – uten ekstra kostnad.
Overlate arrangementet til oss? Vil du ta deg av arrangementet selv? Eller trenger du å overlate hele eller deler av det praktiske til noen andre? Ved hjelp av gode samarbeidspartnere kan vi hjelpe deg med pynting av bord til minnestunder, barnedåp, konfirmasjon og bryllup. Vi kan bistå med mat til møter og arrangementer, kaker til feiringer, artister til underholdning og vi kan ta oss av servering under fester o.l. Ta kontakt, så ser vi hvordan vi kan hjelpe til!
Rydding og rengjøring Leietagere er selv ansvarlig for å rydde lokalene og rengjøre dem etter bruk. Vi kan eventuelt være behjelpelige med å formidle kontakt med noen som kan gjøre dette mot betaling.
Brukere som ikke kjenner huset Hvis du ikke kjenner huset fra før av, viser vi deg hvordan alt virker før du begynner arrangementet ditt. Vi er også tilgjengelige på teleofn underveis, og kan eventelt også være til stede under offentlige arrangementer, konserter o.l.
Faste arrangementer Organisasjoner og andre aktører som ønsker å ha faste arrangementer på Jømnvang, vil få tilbud om fordelaktige leiepriser avhengig av aktivitetenes art, omfang og varighet.

 

Søk:

Samarbeide med deg:

Vil du arrangere noe på Jømnvang? En konsert, en hyggekveld, en fest, en auksjon eller en salgsutstilling? Ta kontakt med oss! Vi kan gjøre et samarbeid ut av det som gjør arrangementet ditt enklere å gjennomføre, og eventuelt også reduserer leieprisen betydelig.

Kontaktinformasjon:

Spørsmål kan rettes til:


Terje Lund
M: 91746736
Mail: terlun@online.no


eller:


Bjørn Jarle Røberg-Larsen
M: 40466384
Mail: bjrl@bolignorge.no