Velkommen til Folkets Hus Jømnvang

Folkets Hus Jømnvang

Folkets Hus Jømnvang er et forsamlingshus på Jømna i Elverum, omlag 12 km sør for Elverum sentrum. Huset ble bygget i 1914, og består av:

– Stor festsal
– Scene
– Anretningskjøkken

Huset er velegnet til møter, fester (som bryllup, jubileum, konfirmasjoner etc), konserter, basarer, auksjoner, messer m.m.

Jømnvang kan leies til private og offentlige arrangementer hele året. Huset er fullt utstyrt med stoler, bord, tallerkner, bestikk, lysestaker, vaser o.l. Festsalen egner seg for middagsselskap fra ca 25 til ca 90 personer.

Ved konserter har huset en kapasitet på inntil 200 personer (uten bord). På arrangementer som juletrefester har lokalet hatt sitteplass til 130 personer (med bordplass til alle).

Bilde fra konsertUtstyr og øvrige fasiliteter
Kjøkkenet er utstyrt med glass, kopper, skåler, tallerkner, bestikk etc. På kjøkkenet er det også kjøleskap, mindre fryseboks og et romslig brusskap til leietagers benyttelse. Kjøkkenet har også pølsekoker, komfyr, kaffetraktere og industrioppvaskmaskin (2 minutters hurtigvask).

På scenen er det sceneteppe som bestyres manuelt. Scenekulissene er malt av den kjente maleren Per Lasson Krogh (sønn av Oda og Christian Krogh), og er av kulturhistorisk interesse for såvel brukerne av huset som av vernemyndighetene. Det er ikke lydanlegg i form av stereoanlegg eller lignende i huset, så dette må leietagere i såfall ta med seg selv. Enkel mikrofon med høyttaler finnes til utlån.

Toaletter er i underetasjen. Huset er bygget etter byggestandard i 1914, og er ikke tilrettelagt for bevegelseshemmede.

Det finnes snacksautomat med sjokolade o.l. som kan benyttes av leietagere i forbindelse med møter o.l. Brusautomat vil også komme på plass snarlig.

Grupperom og kontor i andre etasje («bak galleriet») er ikke til leietagers disposisjon.

Leietager disponerer parkeringsplasser og øvrige utearealer på forsiden og baksiden av huset.

Huset er tilgjengelig for utleie i alle årstider. Se i margen til høyre for kontaktinformasjon.

Kontaktinformasjon:

Kontaktperson:
Bjørn Jarle Røberg-Larsen
Mobil nr: 404 66 384
E-post: bjrl@bolignorge.no

Adresse:
Folkets Hus Jømvang
2416 Jømna

Se også www.jomnvang.no for mer informasjon, blant annet oppdaterte leiepriser og oversikt over når huset er ledig for utleie.

Søk:

Hva skjer:

Samarbeide med deg:

Vil du arrangere noe på Jømnvang? En konsert, en hyggekveld, en fest, en auksjon eller en salgsutstilling? Ta kontakt med oss! Vi kan gjøre et samarbeid ut av det som gjør arrangementet ditt enklere å gjennomføre, og eventuelt også reduserer leieprisen betydelig.

Kontaktinformasjon:

Spørsmål kan rettes til:

 

Bjørn Jarle Røberg-Larsen
M: 40466384
Mail: bjrl@bolignorge.no