Folkets Hus Hagan

Folkets Hus Hagan ligger sentralt på Hagan Senteret i Nittedal. Folkets Hus består av to avdelinger. Utleie til forretninger som ligger på gateplan ut mot senteret. Utleie av lokaler til møter og selskaper ligger i underetasjen.

På forretningsdelen er det 8 leietakere fordelt på: kabel-TV, restaurant & pub, spa, tannleger, kiropraktorer, fysio- og fot-terapeuter, eiendomsmegler og gatekjøkken.

Våre selskapslokaler blir leid ut til bryllup, konfirmasjoner, fødselsdager, års- og generalforsamlinger, undervisning, salgsmesser og konserter.

Småsalene:

Dette selskapslokalet er fullt utstyrt til selskaper på inntil 50 personer. Salene har eget kjøkken med komfyr, kaffetrakter og vannkoker samt industri-oppvaskemaskin. Salene har også en egen sofa og bordavdeling.

Storsalen:

Salen eller selskapslokalet har eget kjøkken som er fullt utstyret for selskaper på inntil 150 personer. Kjøkkenene har i tillegg komfyr, mikrobølgeovn, kaffetraktere, vannkoker og industrioppvasksmaskin.

Denne salen kan også bygges opp med scene og tribune med plass til 190 personer. Salen har også projektor, profesjonelt lys- og lydanlegg.

Kontortid:

Åpningstider er Mandag og Fredag kl. 9-12  samt Onsdag kl. 12-15.

Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Oluf Sandvik
Telefon: 415 90 124
E-post: post@fhhagan.no

Adresse:

Folkets Hus Hagan
Hellinga 8
1481 Hagan    Kart