Folkets Hus Torsnes

Folkets Hus Torsnes ligger midt i den gamle, idylliske steinhugger-bygda Torsnes. Vi befinner oss kun 10 km fra Fredrikstad sentrum, 16 km fra Sarpsborg sentrum og 35 km fra Halden sentrum.

Folkets Hus Torsnes fremstår nå som et moderne, og samtidig stilfullt selskapslokale, og leies ut til bryllup, jubileumsfeiringer, konfirmasjoner, barnedåp, minnestunder og lignende.

Huset ble opprinnelig bygget i 1902 men etter en storbrann i 1995 gikk hele huset tapt. Et nytt hus ble bygget og innviet på nøyaktig samme sted i 1996. Det nye huset er tilpasset handikappede.

Utleietilbudet:

Folkets Hus Torsnes består av en Storsal med scene på ca 215 m2 med plass til 170 personer, et møterom/selskapslokale på ca 65 m2 med plass til 50 personer og en salong på ca 65 m2 med sitteplass til 49 personer. Det fullt mulig å kun leie én av salene eller flere i kombinasjon, alt etter hvor stort selskapet skal være.

Vi har et fullt utrustet kjøkken på 33 m2 med middags- og kaffeservice, bestikk, øl-, vin- og farrisglass til 200 personer, samt stor oppvaskmaskin, komfyrer, kaffetraktere og lysestaker. Nytt kjølerom er under oppføring.

Foto: Sissel M. Rasmussen, LO Media.

Les Fri Fagbevegelse: Han styrer huset som er hugget i stein

Kontaktinformasjon:
Kontaktperson:
Telefon: 693 49 143
E-post: post@folketshus-torsnes.no

Adresse:
Folkets Hus Torsnes
Torsnesveien 203
1634 Gamle Fredrikstad

Web: www.folketshus-torsnes.no    Kart