Folkets Hus Kristiansund

Folkets Hus i Kristiansund er solgt til kommunen for å bli en del av det nye kulturhuset. Vi har kjøpt og flyttet til nye lokaler i Langveien 19.

Det nye Folkets Hus fremstår i dag som et topp moderne lokale med sentral beliggenhet. Her er det et levende miljø med butikker, kontorer og forskjellig næringsvirksomhet.

Folkets Hus har tradisjoner for  arrangementer på 1. og 17. mai og andre store folkefester. Dette vil vi fortsatt ha I lokalene, men i mindre målestokk. Hovedarrangementet 1. mai vil som tidligere foregå på Kongens Plass utenfor det gamle Folkets Hus.

I det nye Folkets Hus har fagforeningene og Arbeiderpartiet kontorer, hvor alle er hjertelig velkomne. Vi har totalt fire møterom med topp utstyr som er tilpasset dagens krav. Eget kjøkken (enkel servering) for våre møterom og selskapslokale. Lokalene ligger på gateplan og har handicap-tilgang.

Folkets Hus leier ut lokaler til private arrangement.

Bautaen – det største møterommet med plass til 25-30 personer eller 40 –50 personer til selskap – er under oppussing og vil være ferdig 1. mai 2021.

Samhold – et møterom i fellesområdet mellom kontorene  – har plass til 15 personer.

Siemstua ligger i kontorarealet og har plass til 8 personer.

Tariffen – et møterom med plass til 6 personer. Det er under oppussing og vil være ferdig 1. mai 2021.

Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Arnt Alsli
Telefon: 951 08 696
E-post: arntalsli@msn.com

For leie av lokaler: 
Tlf. 951 08 696

Adresse:
Kristiansund Folkets Hus SA
Langveien 19
6509 Kristiansund    Kart

    image